Delicatessen

Aan delicatessen niks te kort bij Bica’s! Zoet en hartig, de keuze is heerlijk uitgebreid.

Bij binnenkomst wordt u gelijk getrokken naar 6 vaten met pure Extra Vierge Olijfoliën uit diverse landen. Met diverse mooie balsamico en fruitazijnen, ‘gezondere’ chippies en andere hartige, veelal biologische, lekkernijen voor een heerlijke verrijking van de maaltijd.

De geur van heerlijke chocolade trekken u verder de winkel in. Veilig gepresenteerd achter de glaskap ziet u o.a. de handgemaakte bonbons van Visser Chocolade uit Schimmert en van Bonbonnerie Borrel uit Zwolle. Met zeker 30 steeds wisselende soorten is de keuze zeer ruim.
En kent u het Vischpoortje en het Hanzepaardje al?! Speciaal voor ons met de hand gemaakt.
Kies een formaat doosje om cadeau te geven of we doen het gewoon in een zakje, omdat het voor uzelf ook erg lekker is!

En dan natuurlijk niet te vergeten de vele soorten koekjes naar Italiaans, Hollands of Duits recept, de traditionele zakjes met chocolaatjes in diverse soorten zoals moccaboontjes of amandelen in chocolade, de leukste kleine cupcakebonbons en Italiaanse nougat, om maar wat te noemen..

Ook hebben we de traditionele Italiaanse snoepjes van Leone in het assortiment. Uiteraard in koffie en theesmaak, maar ook in vele fruitsmaken of anijs of kaneel en ga maar door.
Ze smelten lekker op de tong, maar er in bijten mag ook! In mooie bewaarblikjes of in doosjes.

Ook voor mensen met een allergie of intolerantie zijn er mogelijkheden.

Voor ieder wat wils dus!

>