Delicatessen

Aan delicatessen niks te kort bij Bica’s! Zoet en hartig, de keuze is heerlijk uitgebreid.

Bij binnenkomst wordt u gelijk getrokken naar 6 vaten met pure Extra Vierge Olijfoliën uit diverse landen. Met diverse mooie balsamico en fruitazijn, ‘gezondere’ chippies en andere hartige, veelal biologische, delicatessen voor een heerlijke verrijking van de maaltijd.

De geur van heerlijke chocolade trekken u verder de winkel in. Veilig gepresenteerd achter de glaskap ziet u o.a. de handgemaakte bonbons van Visser Chocolade uit Schimmert, van Geruba Chocolade uit Schinnen en van Bonbonnerie Borrel uit Zwolle. Met zeker 50 steeds wisselende soorten is de keuze zeer ruim.
Sinds kort hebben we lactosevrije bonbons vast in het assortiment en deze zijn zelfs vegan!

En kent u het Vischpoortje al?! Bonbons speciaal voor ons en met de hand gemaakt.
Kies een formaat doosje om cadeau te geven of we doen het gewoon in een zakje, omdat het voor uzelf ook erg lekker is!

En dan natuurlijk niet te vergeten de kokers met de meer traditionele chocolaatjes in diverse soorten, zoals moccaboontjes of amandelen in chocolade, de leukste kleine cupcakebonbons, de vele soorten koekjes naar Italiaans, Hollands of Duits recept en Italiaanse nougat, om maar wat te noemen..

Ook hebben we de traditionele Italiaanse snoepjes van Leone in het assortiment. Uiteraard in koffie en theesmaak, maar ook in vele fruitsmaken of anijs of kaneel en ga maar door.
Ze smelten lekker op de tong, maar er in bijten mag ook! In mooie bewaarblikjes of in doosjes.

Ook voor mensen met een allergie, intolerantie of dieetkeuze zijn er mogelijkheden. Zoals het ruime assortiment vegan chocoladerepen.

Voor ieder wat wils dus!

Ook erg leuk om cadeau te geven, kijk snel verder voor de vele mogelijkheden >> Cadeau

>